Catalana de Embutidos SA s’adhareix a INNOVACC

El passat dijous 10 de novembre, l’empresa Catalana de Embutidos SA es va adherir al clúster. És  una empresa que pertany al Grup Roma, fundada als anys 50, que es dedica a la producció d’elaborats carnis,embotits cuits i semicuits, i embotits de curta curació. La seva gamma d’embotits inclou tan els frescos (botifarres i salsitxes) com els cuits (pernils i bulls) i els fumats elaborats de la forma més natural possible, utilitzant la fusta de faig i aconseguint així un sabor inconfusible i únic (bacó). Exporten a Japó, Alemanya, Anglaterra, França o Dinamarca.

Les seves modernes instal•lacions, permeten fabricar sota els controls més estrictes de qualitat en tots els seus processos, aconseguint la màxima garantia de qualitat, conservació i seguretat alimentaria.

Catalana de Embutidos ha obtingut la certificació BRC (British Retail Consortium).

http://www.gruproma.com/es/empresas/catalana/