INNOVACC col.labora en la joranda Quo Vadis Mercaderies

15 de novembre de 2016
El passat 15 de novembre INNOVACC va assistir a la jornada Quo Vadis de Mercaderies – Transport Multimodal de peribles. La jornada va estar organitzada per la Cambra de Comerç de Girona, el clúster Railgrup i el Comitè de serveis intermodals, amb la col•laboració de Consell General de les Cambres de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat, Departament de Territori i Sostenibilitat i INNOVACC.

a b
Vista general de l’acte Taula de ponents de la sessió

Durant la jornada, es va parlar de la prova pilot desenvolupada des del mes de juliol en diversos enviaments porta a porta (carreterra-tren-carreterra) de carn entre Catalunya i el centre i nord d’Europa. Durant aquesta part de la sessió van explicar la prova pilot Aristarco Tomás, de Tomás Expediciones, i Marc Ciurana, de Frigorífics Costa Brava. El darrer enviament es va fer carregant el contenidor de carn congelada al tren, a l’estació del Morrot de Barcelona, i arribada del tren a Hamburg, amb entrega final al client prop de la frontera amb Dinamarca. De fet, gràcies a la prova pilot, aquest servei de transport multimodal (carretera-tren-carreterra) s’ha convertit ja en un servei regular entre Catalunya i Alemanya.

Presentacions de la Jornada Tomas Expediciones:

1- QMV Tomas Expediciones
2– QMV Tomas Expediciones

Presentacions de la Cambra de Girona

1- Cambra de Girona
2- Cambra de Girona

Presentacions CETM Multimodal

1- CETM Multimodal
2- CETM Multimodal
3- CETM Multimodal
4- CETM Multimodal
5- CETM Multimodal
6- CETM Multimodal
7- CETM Multimodal
8- CETM Multimodal
9- CETM Multimodal
10- CETM Multimodal
11- CETM Multimodal
12- CETM Multimodal

Presentacions Costa Brava Foods

1- Costa Brava Foods
2- Costa Brava Foods
3- Costa Brava Foods

Presentacions DB Schenker

1- DB Schenker
2- DB Schenker

Presentacions FGC

1- FGC

Presentacions Port de Barcelona

1- Port de Barcelona
2- Port de Barcelona

Presentacions Railgrup

1- Railgrup