INNOVACC participa a la immersió estratègica del clúster de salut mental

15 de novembre de 2016
El passat dimarts 15 de novembre l’Eudald Casas d’INNOVACC, va participar a la Immersió estratègica del clúster de Salut mental, a l’hospital de Sant Pau de Barcelona.

La ponència es titulava “Dinàmiques per a la generació de projectes clúster” on l’objectiu principal era explicar la metodologia del clúster per a impulsar i dinamitzar projectes col•laboratius d’R+D+i.

-Metodologia per a generar projectes al clúster

Temes tractats: recomanacions generals, aspectes a considerar (confiança i empatia amb els socis), metodologia, visites anuals amb els socis (projectes oberts en desenvolupament, llistat d’idees per a la preparació de projectes del 2016 i 2017), la difusió dels projectes (a través de la web, revista, butlletí), indicadors de seguiment de cada projecte.

-Exemples de projectes desenvolupats:
Es van parlar de diferents projectes que s’havien desenvolupat fins a dia d’avui.