INNOVACC col.labora amb la jornada “Certificació voluntària del control de salmonel·losi en escorxadors i explotacions de porcí”

Data: Dimarts, 13 de desembre de 2016
Lloc: Universitat de Vic. Campus de Miramarges. Edifici C, planta baixa, espai C s104 (sala d’actes Mercè Torrents). C/ Miquel Martí i Pol, s/n, Vic.
Horari: 11.00h a 13.15h

Introducció
En els darrers anys el sector porcí de Catalunya ha tingut un especial interès en desenvolupar un programa de controld e salmonel.la, tant a granja com a escorxador. La importància de la sanitat en general, però en particular de la salmonel•la, sobretot de ara a les exportacions, va animar al sector a unir-se per portar-lo a terme.
Després de diversos esforços, ja s’ha aconseguit el registre oficial per la certificació voluntària del control de salmonel•losi. En aquesta jornada s’explicarà en què consisteix aquesta certificació i es donarà l’oportunitat als assistents a resoldre dubtes.
També es comptarà amb una exposició sobre l’experiència en el sector avícola, així com de tot el que ja s’està fent en bioseguretat en explotacions porcines des del DARP.

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació.
Inscripcions: Inscripció prèvia a través de l’enllaç: http://www.fecic.es/cat/convocatoria/143.htm