Visites anuals associats

Des del mes de desembre de 2016 i fins el març de 2017, INNOVACC està realitzant les visites anuals amb els associats per tal de parlar de projectes en desenvolupament i possibles projectes de cares el 2017. En aquests moments ja tenim gran part de les visites fetes i estem començant a preparar la documentació amb les mostres d’interès de cada associat. D’aquest forma, es podrà presentar el document a la Junta Directiva del proper dia 29 de març i així començar a preparar projectes específics.
En relació a la llista de projectes a impulsar des d’INNOVACC el 2017, quan tinguem a punt el document amb les mostres d’interès de tots vosaltres i amb la priorització de cada projecte us ho farem arribar. De mentres, donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració.
Per altra banda, també hem començat a treballar per tal d’organitzar altres col·laboracions entre associats que han sorgit d’aquestes visites anuals. D’aquí també en sorgiran nous projectes a desenvolupar en el marc d’INNOVACC, en molts casos seran projectes restringits.