El centre tecnològic de l’aigua, premi nacional en investigació de la Generalitat i FCRI

“El Centre Tecnològic de l’Aigua (Cetaqua) ha estat guardonat amb el Premi Nacional al Partenariat públic-privat en Recerca i Innovació 2016, uns premis que atorga la Generalitat i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI)”

Segons ha informat Cetaqua aquest dimecres en un comunicat, en el seu desè aniversari, rep el reconeixement a la seva tasca en R + D + I, amb la qual ofereix solucions pràctiques i reals sobre el cicle integral de l’aigua.

Cetaqua és el centre tecnològic creat en 2007 per Aigües de Barcelona, el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb l’objectiu d’apropar el món científic a l’empresarial.

El centre disposa d’una cartera global de més de 300 projectes, dels quals més de 50 són de finançament públic en els quals s’ha treballat amb centres i universitats internacionals de prestigi.

Participa en 14 projectes ‘Life’, convertint-se així en l’entitat amb més èxit en aquesta convocatòria europea a Espanya, i la investigació s’ha traduït en més de 120 publicacions científiques i nombrosos resultats transferits a l’empresa.

Notícia publicada a la  La Vanguardia