Catalalunya, un any intens de promoció del turisme enogastronòmic

Catalunya segueix ostentant encara el nomenament com a Regió Europea de la Gastronomia 2016, títol que estarà vigent fins al mes d’abril, quan també es farà la clausura de l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme. Així doncs, tots els canals de Som Gastronomia (web, Facebook, Twitter i Instagram) encara continuen donant veu a entitats, organismes i persones que són gastronomia a Catalunya.

L’acte oficial de tancament de Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia i de l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme tindrà lloc el proper 24 d’abril, al Palau Robert de Barcelona, on precisament fins aquest dia es pot veure l’exposició “De la terra a la lluna” dels germans Roca, que des del passat mes de novembre ret homenatge als 30 anys de trajectòria del Celler de Can Roca. Per tot això, i amb la col·laboració de la revista Enderrock, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) està organitzant un tancament de luxe amb músics i cuiners catalans com a protagonistes destacats.

Any intens de promocio del turisme enogastronomic.jpg 137479847


Conclusions del Pla de la Gastronomia

En el marc del Forum Gastronòmic de Barcelona, celebrat el passat mes d’octubre, es van presentar les conclusions del Pla de Gastronomia que defineix les línies estratègiques per consolidar el sector gastronòmic. Aquest Pla s’ha articulat a través de sessions de treball que han comptat amb la participació del sector, i han tractat la vessant gastronòmica des de diferents àmbits: economia, patrimoni, turisme, sostenibilitat, salut, formació, innovació, comunicació i internacionalització. Visualitzeu el vídeo que recull les conclusions que es van extreure en aquest acte.

Nova marca: Experiències Gastronòmiques
Amb la voluntat de continuar impulsant la promoció de la gastronomia, l’ACT ha creat un nou programa de treball, dirigit al sector turístic que es dedica a l’àmbit de la gastronomia, que neix amb l’objectiu d’adaptar l’oferta turística de Catalunya a la demanda, per tal d’atraure més clients i de major qualitat. La marca Experiències Gastronòmiques ofereix a totes les empreses que hi participen una sèrie d’avantatges que us ajudaran a promocionar i comercialitzar millor el vostre negoci. Adheriu-vos a través de la pàgina Adhesió marques i segells.

Noticia publicada a Gencat.cat