Visita a INNOVACC del grup Leader polonès LGD7 Kraina Nocy i DNI

El passat 13 de març el grup Leader polonès “LGD7 Kraina Nocy i Dni” a través d’ADRINOC (Grup Leader de la Garrotxa) i el Consell Comarcal de la Garrotxa, van visitar les instal•lacions d’INNOVACC i van fer una reunió amb el gerent del clúster, Eudald Casas. La finalitat de la reunió era la coneixença entre INNOVACC i el grup Leader polonès i així deixar la porta oberta per a possibles col•laboracions futures.

L’Eudald Casas els va explicar les característiques principals del clúster, i alguns projectes d’R+D+i exectutats o que estan en fase de desenvolupament. També els va informar que INNOVACC participa en el projecte europeu RETOUCH on hi ha membres polonesos, i si s’obté l’ajut tindrem l’oportunitat de tenir una relació més estreta amb empreses i institucions poloneses vinculades al sector carni.

LEADER POLONÈS LGD7 KRAINA 2 LEADER POLONÈS LGD7 KRAINA