CSB-System participarà en la propera edició d’Expomeat

A Sao Paulo (Brasil) del 9 al 11 de maig, tindrà lloc una nova edició de ExpoMeat, la fira internacional per al processat i industrialització de carn d’aus, boví, oví, porcí i peix. CSB-System, companyia dedicada al disseny i implantació de solucions de tecnologies de la informació per a indústries càrnies, participarà en aquest esdeveniment (estand 407) tan destacat.

Durant la seva participació, CSB-System mostrarà als assistents com aconseguir una òptima gestió dels processos, una major transparència i un infraestructura de TI homogènia. Per a això proposa beneficiar-se dels avantatges competitius de la seva CSB Factory ERP.

A més també mostrarà solucions per a una traçabilitat efectiva, automatització i mobile business. Com a especialista en solucions de programari específiques del sector carni per al control, la gestió operativa i estratègica de l’empresa, CSB-System presenta el seu catàleg de productes en què es concentren més de 40 anys d’experiència en la indústria de la carn.

 

L’equip d’experts present en ExpoMeat informarà personalment sobre les últimes novetats i funcionalitats dels nostres mòduls per a la seva Smart MEAT Factory que contribueix de forma eficient a tota la cadena de valor perquè els seus clients aconsegueixin gràcies a l’optimització dels seus processos industrials i de negoci avantatges duradores enfront de la competència. Les solucions que ofereixen són:

– Smart Business Processes: Solucions de CRM, ERP, traçabilitat, sacrifici i especejament, sistemes de planificació, etc. que redueixen els costos i creen transparència.
– Smart Automation: MES, solucions intralogísticas, CSB linecontrol, etc. que incrementen l’eficiència i la flexibilitat.
– Smart Vision: Solucions d’anàlisi d’imatges, com p. ex. CSB-Eyedentifier, CSB Vision Quality, CSB Grading Systems, que milloren la qualitat.

Notícia publicada a Eurocarne.com