INNOVACC participa a la jornada informativa: les ordres de subvenció de l’ARC

El passat dimecres 26 d’abril es va celebrar a Barcelona la jornada informativa “Les ordres de subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya”.

subvencio arc

A l’inici de la sessió, des de l’Agència de Residus de Catalunya, es va explicar que hi havia dues convocatòries obertes per tal de presentar projectes: economia circular i residus industrials, i es van explicar els trets més característics de cada convocatòria.

A continuació, en Pere Vallbona de GEDPRO va exposar casos d’èxit de projectes presentat a la línia d’ajuts de residus industrials.

I ja per finalitzar, la Mariona Pratdesaba d’INNOVACC va fer una presentació explicant el projecte d’economia circular presentat en aquest línia d’ajuts, durant l’any 2016, anomenat “Envàs monomaterial reciclable per a productes carnis”.

A l’inici es va fer una presentació de tots els agents participants en el projecte. A continuació es va fer un resum de les tendències al sector alimentari i el repte de sostenibilitat que tenim que afrontar. Després de la introducció es va entrar en detalls del projecte: reptes i situació esperada, metodologia, proposta de millora, proves realitzades i resultats obtinguts fins al moment.

Finalment es va fer un networking entre els assistents i un torn de preguntes per resoldre dubtes.

A continuació us deixem l’enllaç dels vídeos de la jornada:
https://www.facebook.com/residuscat/videos/1762228447122348/
https://www.facebook.com/residuscat/videos/1762228447122348/