333 Corporate 1998, S.L.

333 Corporate 1998 SL és una empresa catalana de serveis en el camp d’Internet i vinculada al món del porcí des de 1998. La seva tasca consisteix a gestionar la pàgina web de referència en el sector porcí en llengua castellana que es troba sota el domini www.3tres3.com. Des de la seva creació el negoci s’ha internacionalitzat de manera que actualment també gestiona els dominis www.3trois3.com (en francès), www.3tres3.com.pt (en portugués), www.3tre3.it (en Italià), www.pig333.com (en anglès) i també està present en polonès, rus, alemany, xinès i properament en vietnamita.

L’empresa ofereix serveis de màrqueting en línia a les empreses del sector, tals com e-mailings, e-enquestes, creació de campanyes en línia, consultoria SEO/SEM, creació d’aplicacions AAP, Video per Internet; també té una línia de negoci dedicada al comerç electrònic i finalment ha iniciat una darrera línea de negoci dedicada a la formació a distància.”