Matadero Frigorífico del Cardoner, S.A. (MAFRICA)

Mafrica SA és una empresa familiar dedicada al sacrifici i especejament de porcí, oví i boví, així com a la producció d’elaborats de carn de porc. La firma va néixer l’any 1963 a Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) i compta amb una plantilla d’unes 350 persones i amb unes instal·lacions de 40.000 metres quadrats de superfície. La nostra obsessió és la qualitat. Per això, comptem amb un modern laboratori on es controlen tots els nostres productes. La innovació i la recerca sempre han estat presents a Mafrica, tant en producte com en processos, actualment disposem d’un departament d’R+I+D dedicat exclusivament a aquesta tasca. La nostra empresa també s’ha distingit pel seu compromís amb el medi ambient, per això disposem dels sistemes més moderns de depuració d’aigües i de re-utilització i optimització d’energia. Les innovacions constants, un creixement sostingut i les màximes exigències i garanties en qualitat i seguretat han fet de Mafrica una empresa referent al sector.

http://mafrica.com/