INNOVACC participa a la jornada dels “15 anys de transferència tecnològica a Catalunya”

El passat dijous, es va celebrar a Barcelona la jornada dels 15 anys del PATT (Pla Anual de Transferència Tecnològica). Des dels seu inicis el PATT ha realitzat 6.000 activitats de divulgació i transferència, que han seguit una mitjana de 20.500 persones cada any. En el marc d’aquestes activitats s’han donat més de 19.000 ponències -en sales i a camp- de contingut teòric, pràctic, visites, exposició d’experiències i casos d’èxit, etc.El PATT ha esdevingut el punt de trobada d’entitats, administracions, universitats, organitzacions de productors, sindicats i empreses del sector per col•laborar amb el propòsit de mantenir informat al sector agrari, agroalimentari i forestal i del medi natural en les darreres novetats tecnològiques, tècniques de maneig, estratègies empresarials, experiències d’èxit, normativa tècnica i sanitària, entre d’altres.

Durant la sessió es va donar a conèixer l’evolució de la transferència tecnològica a Catalunya i es va analitzar el futur de la transferència tecnològica del sector agroalimentari a Catalunya. Hi van participar els màxims responsables del DARP i també altres personalitats lligades a la transferència tecnològica provinents d’IRTA, UdL, ACCIÓ, EA Tàrrega, FCAC, IGP Poma de Girona i també l’Eudald Casas d’INNOVACC que va participar en una taula rodona.

15 ANYS DE TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA