L’empresa Joaquim Albertí SA (La Selva) celebra el centenari

El dijous dia 9 de juny es va celebrar l’acte commemoratiu dels 100 anys de l’empresa de Campllong, Joaquim Albertí SA (Embotits La Selva), associada a INNOVACC.

L’acte el va presidir el molt honorable Sr. Carles Puigdemont president de la Generalitat de Catalunya, que va felicitar a l’empresa i als seus impulsors, la família Albertí, i va remarcar que “el mapa d’empreses centenàries

com la Selva dibuixa a la perfecció com és la Catalunya d’avui”.

Fotografia de grup

El president Puigdemont també va posar l’empresa com a exemple i va afirmar que “el que ha fet La Selva és un paradigma de com una comunitat humana no només s’articula al voltant d’una empesa per raons econòmiques o laborals sinó socials i com al seu entorn creix un teixit que va molt més enllà de la xifra de negoci o de la seva influencia en el mercat”.

El gerent d’INNOVACC Eudald Casas també va assistir a l’acte i va felicitar a l’empresa en nom del clúster carni porcí català.

Joaquim Albertí SA és una empresa que forma part del clúster des del seu naixement i és

membre de la Junta Directiva d’INNOVACC també des de l’inici. És, a més, una entitat involucrada de manera activa en molts dels projectes col·laboratius d’R+D+i impulsats des del clúster.