Assistència gratuïta d’estalvi i eficiència energètica per a PIMES. Termini presentació novembre 2017

L’empresa Lavola (associada a INNOVACC) disposa d’un ajut de l’ICAEN per a realitzar el projecte:
Assistència tècnica i informació a la petita i mitjana indústria de Catalunya. El projecte pretén detectar oportunitats d’estalvi i eficiència energètica, potenciar l’economia circular i implantar les oportunitats detectades. L’objectiu final és reduir la intensitat energètica i, en conseqüència, reduir els costos econòmics derivats del consum d’energia.

Convidem a totes les PIMES associades a INNOVACC a participar en aquest projecte. L’assistència que els ofereix Lavola de forma gratuïta consistirà en:

  • Una diagnosi energètica   
  • Un servei de gestor energètic, durant el projecte
  • Tenir prioritat en participar en diversos networkings

Les PIMEs*  interessades en disposar d’aquesta assistència han de confirmar el seu interès en participar omplint la taula següent i enviant-la a Lavola, a l’Esteve Maneja (emaneja@lavola.com).

Nom de l’empresa interessada
Sector econòmic
Municipi
Persona de contacte
Tel
e.mail


* Pime
: Les empreses mitjanes són aquelles que ocupen a menys de 250 persones, el seu volum de negoci és inferior a 50 milions d’euros i el seu actiu anual no excedeix de 43 milions d’euros. Les petites ocupen a menys de 50 persones, la seva xifra de negoci es inferior a 10 milions d’euros i els seus actius no superen els 10 milions d’euros.

Les empreses per formar part del projecte, hauran de donar informació energètica i atendre les visites tècniques a l’empresa. Totes les dades rebudes estaran subjectes a la llei de protecció de dades.

Data límit per confirmar l’interès: fins al 6 d’octubre de 2017.

Moltes gràcies.