El Premi INNOVACC a la innovació tecnològica té com a objectiu incentivar projectes d’innovació tecnològica dins l’àmbit educatiu català enfocat al sector carni. Aquest premi pretén ser el reconeixement a la tasca realitzada per l’estudiant i pel tutor i departament del centre educatiu al qual pertany.
El passat divendres dia 20 d’octubre de 2017 es van presentar a INNOVACC, tres projectes finalistes de la 1a edició del Premi INNOVACC a la innovació tecnològica en l’àmbit carni. Seguidament el jurat es va reunir per avaluar els projectes presentats.
Es preveu la celebració d’un acte d’entrega del premi el dia 18 de desembre de 2017 on s’hi convidaran a tots estudiants i els seus tutors que hagin optat a l’ajut, així com als socis d’INNOVACC i altres persones vinculades amb el sector carni porcí català.
PROJECTES FINALISTES
Nom candidat | Centre formatiu | Cicle/Grau | Títol projecte |
Zulay Estefanía González Martínez |
UAB Tutor/s: Manuel Castillo Zambudio, Anna Zamora Viladomiu, Motserrat Mor-Mur Francesch |
Màster Oficial en Qualitat d’Aliments d’Origen Animal | Desenvolupament d’una tecnologia òptica de control del grau d’emulsificació en emulsions càrnies |
Jaume Dilmé Soto |
UPC Tutor/s: Isabel Achaerandio (UPC) + Maria Àngels Oliver (IRTA) |
Enginyeria Alimentària | Productes carnis innovadors a partir de porc negre mallorquí: avaluació de la resposta per part del consumidor |
Roger Vidal Cardos |
UdG Tutor/s: Maria Dolors Briz Gonzalez (UdG) + Emma Fàbrega Romans (IRTA) |
Biologia | Identificar en condicions experimentals, el material manipulable més adequat per a les necessitats exploratòries del porc i nous indicadors de benestar porcí |
Actualment s’estan fent xerrades informatives per la 2a edició del Premi INNOVACC a diferents centres educatius de Catalunya. http://www.innovacc.cat/2017/03/02/premis-innovacc/