Granja Sanglas, del grup Batallé, s’emporta el Porc d’Or amb Diamant 2017

Les millors granges de porcí de 2017 s’han donat a conèixer durant la gala d’entrega dels premis Porc d’Or que ha tingut lloc a Segòvia

Més de 800 professionals del sector porcí s’han desplaçat el 17 de novembre fins a la ciutat de Segòvia per acudir a la gala de la XXIV edició dels premis Porc d’Or a l’excel·lència en la producció porcina. En aquesta mateixa, l’IRTA, organitzadors dels premis, juntament amb Zoetis, com a coorganitzador, ha fet entrega de 49 guardons a un total de 38 explotacions de porcí procedents de set comunitats autònomes.

El màxim guardó, el Porc d’Or amb Diamant, ha anat a Zamora, concretament a San Cebrián de Castro, on es troba Granja Sanglas, del Grup Batallé. Aquest guardó s’entrega a la considerada entre totes les explotacions nominades com la millor en termes generals. Així, Granja Sanglas, que va iniciar la seva activitat el 2012 i té un cens de 3.300 reproductores, “uneix producció, rendibilitat, respecte mediambiental, benestar animal, bon equip humà, alt nivell de tecnificació i elevats estàndards sanitaris”, segons ha declarat el jurat dels premis.

Notícia ampliada aquí: http://www.irta.cat/ca-es/RIT/Noticies/pagines/premis-porc-or-2017.aspx