L’etiqueta de Casa Sendra guanya el premi Liderpack al millor Packaging d’Aliments

L’etiqueta impresa per Codintec per a Casa Sendra ha guanyat per destacar la qualitat d’aquest producte gourmet.

L’etiqueta de Casa Sendra, ha aconseguit el premi Líderpack al millor packaging d’aliments, en l’última edició d’aquests premis celebrada a Barcelona el passat mes d’octubre.

Segons el veredicte, el disseny de l’etiqueta reafirma la distinció del producte al mercat conjugant la més alta tradició i les tecnologies més actuals.

El veredicte també ha destacat que la utilització de cartolina adhesiva al costat de les tintes flexogràfiques de baixa migració, contribueixen a la perfecta conservació del producte, reduint al màxim la possibilitat de contaminació. A més, ha ressaltat que la reserva de vernís en una part de l’adhesiu permet la perfecta adaptació de l’etiqueta, evitant la formació d’arrugues, i que l’aplicació d’estampació en calent l’atorga un relleu únic.

En opinió del jurat, tots els elements del disseny de l’etiqueta, que incorpora les cinc V i les seves
5 estrelles, l’escut de la ciutat de Vic, la medalla de plom i el color daurat, ajuden a generar la sensació d’un producte ben diferenciat respecte a qualitat gastronòmica del producte i exclusivitat.

Els Premis Líderpack, creats en 1995, són els guardons més acreditats que es concedeixen a Espanya en packaging i Publicitat en el Lloc de Venda (PLV), i que convoca la GraphispackAssociació i el saló Hispack. El seu objectiu és premiar l’originalitat, ergonomia, innovació, creativitat, disseny, procés de fabricació, materials empleats i l’aposta per la sostenibilitat de diferents envasos i embalatges innovadors.

Notícia publicada a https://www.carndeporc.cat/noticies_empresa/l%E2%80%99etiqueta-de-casa-sendra-guanya-el-premi-liderpack-al-millor-packagin_2372/