Visita de periodistes del sector agroalimentari de tot el món a Splendid Foods de Seva

Una delegació de periodistes del sector agroalimentari d’Itàlia, el Regne Unit, els Estats Units, la Xina i Portugal (foto) van visitar aquest dimecres la planta de Splendid Foods, de Seva, on es fabriquen les marques del grup Can Duran, Exentis, Casa Sendra, Bofill Ecològica i Granges Ecològiques. El Grup, que era a Catalunya amb motiu de la presentació de la Fira Alimentària del 2018, va visitar les instal.lacions, de 9.500 metres quadrats i 23 assecadors, al costat del gerent de l’empresa, David Garcia-Gassull. Amb 58 treballadors, l’empresa està instaurant processos de la indústria 4.0 i té previst engegar l’any que ve una anàlisi de big data per als processos industrials per millorar l’eficiència.

Notícia publicada el dia 1/12/2017 en el diari El 9 Nou