TECNIOspring PLUS. Termini de presentació: 2 d’agost de 2018

TECNIOspring PLUS és un programa de beques d’ACCIÓ, proporciona suport financer a les propostes de mobilitat individual presentades per investigadors experimentats en col·laboració amb una entitat amfitriona. S’ofereixen contractes laborals de 2 anys als becaris, per desenvolupar projectes d’investigació aplicada a l’entitat amfitriona que triï.

Les entitats d’acollida poden ser entitats del sector industrial -empreses amb base a Catalunya- o entitats reconegudes amb l’acreditació TECNIO.

El programa implicarà la indústria de diverses maneres:

  • Les empreses que participen en processos de recerca i transferència de tecnologia són organitzacions d’acollida elegibles.
  • Els becaris allotjats per l’organització de recerca poden ser adscrits a una empresa (segments intersectorials) o passar-hi algun temps (visites curtes).

Amb un pressupost de 10,04 MMEUR i cofinançat per les accions H2020 Marie Skłodowska-Curie de la Unió Europea, TECNIOspring PLUS preveu concedir 72 beques per al període 2016-2021.

Descripció

TECNIOspring PLUS és un programa de becaris de mobilitat internacional que ofereix als investigadors experimentats la possibilitat de desenvolupar la seva carrera investigadora en qualsevol entitat d’R + D d’arreu del món

Participants: entitats i investigadors

Les propostes de TECNIOspring PLUS són presentades per una entitat hoste catalana, juntament amb un investigador experimentat.

Les organitzacions d’acollida catalanes poden ser empreses ubicades a Catalunya amb 5 o més treballadors, o entitats TECNIO acreditades per la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ.

Els investigadors amb experiència són investigadors de qualsevol nacionalitat que tinguin un doctorat o entre 4 i 8 anys d’experiència en investigació equivalent a temps complet. Els investigadors no han d’haver residit o han realitzat la seva activitat principal al país de la seva organització d’acollida durant més de 12 mesos en 3 anys immediatament abans del termini de presentació de sol·licituds.

Beques

El programa ofereix a investigadors experimentats 2 tipus de beques:

Incoming: contracte de 2 anys en una empresa catalana o en una entitat TECNIO.

Sortida + devolució: contracte d’1 any en un centre d’investigació / tecnologia o departament d’R + D d’una empresa situada fora d’Espanya, i un contracte d’1 any a Catalunya o una entitat TECNIO després.

Beneficis del programa:
Els investigadors experimentats es beneficiaran dels contractes laborals de 2 anys, incloent:

  • Costos salarials (amb cobertura social completa): Ingressos: 58.500 € l’any. Resultat sortint +: 46.200 € per any x factor de correcció durant l’estada a l’estranger.
  • Costos de recerca: fins a 17.280 € l’any.
  • Costos de mobilitat: fins a 1.920€ l’any.

El programa ofereix una selecció d’activitats destinades a completar el desenvolupament professional de l’investigador:

  • Formació de transferència de tecnologia de primer nivell, inclosa la formació empresarial.
  • Segments i visites breus.
  • Participació en activitats de participació pública

Activitats de networking dins de la comunitat de becaris.

Convocatòria 2018

Les organitzacions amfitriones ofereixen als investigadors experimentats la possibilitat de desenvolupar un projecte d’investigació dins de la seva àrea d’interès. Al mateix temps, els investigadors experimentats poden suggerir un projecte d’interès per a les organitzacions per preparar la proposta. Els candidats interessats poden cercar llocs de recerca aquí.

Termini

  • Termini de la convocatòria: fins el 2 d’agost de 2018

Començament de beques: de setembre a desembre de 2018

Contacte

tecniospring.accio@gencat.cat
(+34) 93 476 73 02 – (+34) 93 476 72 94