Plana Hurtós Enginyers, S.L.P.

Plana Hurtós Enginyers SLP és una enginyeria de les comarques gironines que ofereix els seus serveis d’enginyeria industrial amb un alt nivell professional i personalitzat a la gran indústria alimentaria.

Plana Hurtós l’avala una trajectòria de més de 15 anys, 3.000 projectes realitzats i un equip humà de més de 20 tècnics de diferents especialitats professionals. En els darrers anys ha participat en algunes de les obres industrials més grans de la província de Girona.

Actualment s’ha especialitzat en el disseny i validació de sales blanques per la indústria alimentària i farmacèutica juntament amb l’aplicació de la tecnologia BIM. La incorporació d’aquestes tecnologies permet que acompanyi a la millora continua del procés, l’eficiència i l’optimització de la indústria dels dos sectors.

http://www.planahurtos.com/