Master Builders Solutions España, S.L.U. nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa Master Builders Solutions España, S.L.U. que des d’aquest mes de febrer ja forma part dels socis d’INNOVACC!

Master Builders Solutions España, S.L.U. és una empresa dedicada a la recerca, desenvolupament, fabricació, comercialització i assessorament tècnic, en la utilització de productes químics per la construcció i sistemes per la seva aplicació.
La completa gama de productes sota la marca Master Builders Solutions avarca solucions perdurables per a projectes Industrials o en Edificació, de nova construcció, renovació, reparació i manteniment de les instal·lacions.

Solucions d’alt valor afegit i personalitzades en impermeabilitzacions tècniques, solucions en reparació i protecció del formigó. Solucions en paviments i revestiments d’altes prestacions mecàniques o químiques i seguretat higièniques agro industrials.

Els especialistes de Master Builders Solutions España, li ofereixen una gamma integral de solucions per a una àmplia varietat d’aplicacions, des de recobriments de paviments per a indústria convencional, fins als recobriments mes exigents, com poden ser els sistemes de paviments conductius. Tots ells, pensant en els revestiments mes adients, buscant la màxima durabilitat i el menor manteniment, de les propostes plantejades.

www.master-builders-solutions.com/es-es