MM Cubiertas y Frigoríficos, S.L. nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa MM Cubiertas y Frigoríficos, S.L. de Fornells de la Selva (Girona) que des d’aquest mes de febrer ja forma part dels socis d’INNOVACC!

La seva activitat principal és la construcció, rehabilitació i manteniment de cobertes i tancaments metàl·lics. Especialitzats dins del cercle integral del panell sandvitx, buscant sempre en tot moment diferents elements auxiliars tant per a les cobertes (elements de ventilació estàtica i dinàmica, il·luminació exterior…) com en panells interiors bàsicament frigorífics (pals, sòcols i lames de protecció). L’objectiu de l’empresa és allargar la vida dels diferents elements que comprenen una instal·lació i que el cost de cadascuna sigui el més ajustat possible.

http://www.mmcubiertas.com/