Recomanador de finançament alternatiu

Recomanador de finançament alternatiu (clicar aqui)

Una eina on-line que amb només cinc clics et suggereix a l’instant els millors instruments financers d’entre els seleccionats per ACCIÓ. No esperis més a trobar el finançament que més s’ajusta a la teva empresa!

Des de plataformes de crowdlending o de descompte de factures, fins a préstecs participatius, xarxes de business angels o venture capitals. Són molts i diversos els mecanismes que conté el Recomanador de finançament alternatiu. Entre tots ells, planteja opcions des dels 10.000 euros i fins als tres milions d’euros per a empreses que necessitin finançar el seu creixement, aconseguir circulant, internacionalitzar-se, realitzar nous projectes d’R+D o refinançar el deute.

Per trobar l’instrument financer més adequat per a la teva empresa només has de tenir clar quina mena d’empresa ets, en quina fase et trobes, quina és la teva situació financera, l’import que busques i l’objectiu d’aquest finançament. Amb aquestes dades el Recomanador de finançament alternatiu et proposarà la solució que més fàcilment pot resoldre la teva necessitat.