Opinió sobre: “avantatges sobre la salut consumint carn de porc i derivats”

En el marc d’INNOVACC actualment s’està realitzant un projecte anomenat “Estudi de viabilitat de projectes d’R+D+i de nous productes de carn de porc i derivats amb avantatges sobre la salut dels consumidors”.

El dia 28 de novembre de 2017 es va fer una sessió de treball a Olot amb la participació de diversos associats:

http://www.innovacc.cat/2017/11/29/realitzada-a-innovacc-olot-la-sessio-de-treball-del-projecte-sobre-nous-productes-de-carn-de-porc-i-derivats-amb-avantatges-sobre-la-salut-dels-consumidors/

El dia 20 de març es farà una nova trobada d’aquest mateix projecte.

Us animen a participar-hi !

Aviat us informarem del lloc, data i hora de la sessió.

Abans, però, us convidem a contestar unes preguntes (en un màxim de 3 minuts) que ens ajudarà a concretar millor els principals temes d’interès per als associats d’INNOVACC. L’enllaç on hauríeu de contestar és: https://www.carne.3tres3.com/encuestas/encuesta-carnica_32/

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Amb el suport de: