Gepork amplia amb un nou magatzem a Gurb

L’empresa no tenia prou espai a la seva seu, a Les Masies de Roda

 Dolors Altarriba

El nou magatzem de Gepork és a Gurb

El grup Gepork de Les Masies de Roda, ha obert un nou magatzem a Gurb de 2.000 metres quadrats que permet a l’empresa amplia el catàleg i oferir una gamma més àmplia de referències. L’ampliació s’ha fet perquè el de Les Masies de Roda, on està ubicada l’empresa no podia encabir més activitat. Al de Gurb s’hi ha traslladat tota la gamma d’alimentació i compta amb un armari vertical robotitzat. Dissenyat per Marià Vilaró compta també amb noves sales de reunions.

D’altra banda, l’empresa, que va facturar 38 milions d’euros el 2016, està renovant les oficines del grup a Les Masies de Roda. El grup Gepork es dedica als serveis veterinaris -inseminació artificial i genètica- però també a la distribució de productes zoosanitaris i d’altres relacionats amb la bioseguretat.

 

Notícia publicada en el diari El 9 Nou del dia 14/02/2018