Kreas facilita la incorporació al mercat laboral just després d’estudiar

La Júlia, en Jan i la Cristina són tres joves que treballen al sector agroalimentari i que s’han format a través de la Fundació Kreas. Ens trobem a l’empresa Embutidos Monter de Sant Jaume de Llierca. La Júlia va acabar la carrera universitària fa tres anys sense fer pràctiques laborals. Davant la necessitat de formar-se amb coneixements pràctics va decidir inscriure’s als cursos que s’ofereixen des de Kreas. “Em va semblar interessant la oferta, sobretot pel contingut del curs i, a més, perquè permetia fer les pràctiques durant dos anys en una mateixa empresa i que les podia compaginar amb els conceptes a classe. La meva carrera era per la basant química i trobava a faltar la part agroalimentària i ara m’estic formant”.

Veure video notícia

Notícia d'Olot Televisió del dia 22/02/2018