20 al 23/03/2018 Anuga FoodTec 2018

Anuga FoodTec 2018 Colònia celebrarà enguany una nova edició en aquesta ciutat alemanya, entre els pròxims dies 20 al 23 de març de 2018 a les instal·lacions del recinte firal Cologne Exhibition Centre, mostrant-nos les últimes novetats i innovacions del sector en totes les seves vessants.

Anuga FoodTec 2018 Colònia, la Fira internacional d’Alimentació i Begudes, serà una de les més importants del sector, està composta de 10 esdeveniments diferents, units per formar part de Anuga:

Anuga Fine Food, Anuga Drinks, Anuga Chilled Food, Anuga Meat, Anuga Frozen Food, Anuga Dairy, Anuga Bread & Bakery, Hot Beverages, Anuga Organic, Anuga CateringTec, Anuga RetailTec, Special Topics: OTC Forum and Functional Food.

 

Anuga FoodTec 2018 Colònia, es donaran cita les principals empreses i professionals del sector que ens mostraran les seves últimes novetats i innovacions.

Anuga FoodTec 2018 Colònia, la fira internacional d’alimentació i begudes, ens podrem trobar amb els següents sectors representats: comerç d’aliments, disseny, indústria alimentària, indústria d’elaboració de begudes, processament d’aliments indutry, venda grans carnisseries i fleques …

http://www.anugafoodtec.de/