Noel i Friselva, les empreses més estimades a Girona

Noel, SEAT, Lear i Guissona són les marques millor valorades pels catalans de Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida, respectivament. Així es desprèn del rànquing de les empreses espanyoles més estimades pels ciutadans del seu entorn geogràfic més immediat, un estudi que acaba de presentar la consultora DataCentric, dedicada al subministrament de dades i la gestió d’informació.

L’informe, elaborat a través d’enquestes a professionals locals, presència web, índex de creixement, grandària en empleats i volum de facturació, evidencia també l’impacte que els sectors econòmics i tradicions de més transcendència a cada territori tenen entre els seus veïns.

Així, en el cas de Girona, Friselva, d’alimentació i Eurofims, de treball temporal, acompanyen Noel en el rànquing. En el cas de Barcelona, el banc BBVA, després d’assumir CatalunaCaixa, s’ha colat al podi al costat de l’energètica Gas Natural. A Tarragona, el parc d’atraccions Port Aventura és la marca que segueix a l’automobilística lear.

Notícia publicada a la web del Diari de Girona del dia 10/03/2018

Ampliar notícia a http://www.diaridegirona.cat/economia/2018/03/10/noel-friselva-mes-estimades-girona/900426.html