Bugaderia Núria, S.L.

Bugaderia Núria SL és una empresa familiar de serveis de bugaderia industrial i rènting de roba laboral. Posa al servei de les empreses un procediment cíclic d’abastiment i rentat del material tèxtil per garantir la disponibilitat de la roba i la durabilitat màxima de les peces.

L’empresa Bugaderia Núria va néixer a Olot els anys 40 com un negoci familiar sota el nom de “Tintoreria Núria”. Més endavant, a la dècada dels 70, el negoci va ampliar els seus serveis i es va especialitzar en el rentat de roba tèxtil, de punt i texans. És aleshores també quan es comença a oferir el servei de rènting de roba, una proposta pionera a la zona.

L’any 2006, Bugaderia Núria fa un pas endavant per assumir el repte del rentat de tèxtil industrial i el servei de rènting de roba laboral a través d’un procés integral que recull, controla i gestiona tot el cicle de vida de les peces de roba. L’aposta ferma per la confecció pròpia de les peces, el servei personalitzat i adaptat a cada client i la constant millora i reinversió en maquinària i processos ha permès a Bugaderia Núria consolidar-se al seu sector i continuar satisfent totes les necessitats dels seus clients.

http://www.bugaderianuria.net