7a edició dels Premis Innovacat

Els Premis Innovacat cerquen empreses del territori generadores d’ocupació i de riquesa, tant per a les persones com per al propi territori, empreses que tenen i tindran un paper clau en la dinamització del país en l’àmbit econòmic, industrial, i també, en l’àmbit social i cultural.

Arribem a la 7a edició dels Premis Innovacat amb un bagatge important, amb 238 projectes presentats al llarg de 6 edicions, 238 projectes que consoliden els Premis Innovacat com un instrument financer i de promoció de nous projectes empresarials al territori.

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses BonPreu, Casa Tarradellas, Girbau, La Farga Group, Quadpack i Seidor convoquem aquesta 7a edició dels Premis Innovacat amb l’objectiu d’estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d’un món global, ple d’oportunitats per a l’economia catalana i en concret per a l’osonenca.

Els projectes que es presenten compten amb formació per tal de millorar la seva presentació en públic i en aquesta edició s’hi afegeix una sessió/taller sobre com redactar una memòria empresarial. Aquesta sessió es farà el 5 d’abril, tres setmanes abans del termini de presentació de projectes.

El premi es donarà a conèixer el 7 de juny al Cau Faluga de Manlleu.

Més informació

Veure vídeo notícia de la web: el9nou.cat del dia 22/02/2018