Creacció dona veu a les empreses emergents

Simon Lee va fer una xerrada sobre emprenedoria

L’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement Creacció ha organitzat aquest matí a Vic una jornada a l’espai VIT per parlar d’empreses emergents i com fer que aquests projectes, coneguts com a start-ups, creixin fins a consolidar-se. El principal ponent de la sessió ha estat Simon Lee, especialista en conceptualització de nous productes i construcció de models de negoci.

La jornada al VIT, l’espai al Sucre de Vic on conviuen empreses i professionals de l’àmbit de les tecnologies de la comunicació, ha reunit diversos representants del teixit emprenedor de la comarca d’Osona. L’interès de la trobada el centrava sobretot la figura de Simon Lee, director actualment de Península i del Canòdrom de Barcelona, des d’on desenvolupa la tasca d’activació i incubació de projectes empresarials emergents. En la seva intervenció Lee ha parlat de les ja famoses ‘start-up’ i com, progressivament, les grans corporacions s’interessen per incorporar el seu dinamisme i velocitat d’adaptació al canvi constant.

La conciliació entre els dos paradigmes és el factor que Lee considera clau per obtenir finançament i poder acabar consolidant nous projectes empresarials. Després de la seva intervenció, s’ha obert un torn de preguntes del públic i la jornada també ha inclòs l’exposició de quatre casos d’èxit de l’entorn d’Osona.

Veure video notícia

Notícia publicada a la web: el9nou.cat del dia 20/03/2018