Nova plataforma digital: CATALONIA TRADE PORTAL

L’Oficina Tècnica de Barreres per a la Internacionalització d’ACCIÓ ha creat el “Catalonia Trade Portal” una plataforma digital integrada que aporta informació detallada d’arreu del món sobre controls, llicències o aranzels en els productes i països que interessin. A més, informen de la documentació que requereix l’exportació d’aquell producte per cada país i, fins i tot, permet calcular els costos d’importació o exportació en qualsevol mercat. A través d’aquest portal es poden explorar nous mercats, trobar estudis de mercat, accedir a bases de dades d’importadors. El portal ofereix més de 30 eines i 800 fonts d’informació.

En l’actual entorn de mercats globalitzat, l’accés a informació actualitzada i en temps real es converteix en una necessitat per a les empreses. En diversos estudis, les empreses catalanes i europees, va assenyalar la manca d’informació vàlida com el principal obstacle per a la internacionalització.

INNOVACC gaudeix d’un accés Prèmium per ser del Programa Catalunya Clústers i podem intentar aconseguir aquest accés Prèmium per a tots els socis que ens ho demanin.

Les empreses o institucions que ja hagin utilitzat anteriorment serveis d’internacionalització d’ACCIÓ també tenen aquest accés Prèmium.

Per més informació http://webforms.accio.gencat.cat/formularis/consulta/serveis/catalonia-trade-portal.jsp.