Dins la jornada Casos d’innovació alimentària que es durà a terme el dia 18/04/18 a la fira de l’Alimentària es presentarà un projecte impulsat des d’INNOVACC, amb la participació d’Artigas Alimentària i Eurecat.
Lloc: Sala Àgora de l’Espai The Alimentaria Hub (Pavelló 3) Recinte Firal Gran Via–Fira de Barcelona.
Artigas Alimentaria | Producte carni saludable per a segments de població específics Jordi Roura Responsable Departament de Qualitat |
Dins la jornada tècnica organitzada pel DARP (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació) del dia 16/04/18 es presentarà un projecte impulsat des d’INNOVACC, amb la participació de 5 escorxadors de porcí, a més de la Universitat de Girona i IRTA.
Lloc: Sala Àgora de l’Espai The Alimentaria Hub (Pavelló 3) Recinte Firal Gran Via–Fira de Barcelona.
En aquesta jornada es donaran a conèixer diferents Grups Operatius que han treballat en l’àmbit de la bioeconomia circular. Un d’aquests Grups Operatius l’està coordinant INNOVACC:
Valorització de proteïnes de baix valor comercial procedents de sub /co-productes d’escorxadors de porcí
Participants del projecte: | Patel SAU, Olot Meats SA, Frigoríficos del Nordeste SA, Friselva SA, Frigorífics Costa Brava SA. UdG, IRTA i INNOVACC. |
Oferirà dur![]() |