Activitats de socis d’INNOVACC a l’Alimentària 2018

Dins la jornada Casos d’innovació alimentària que es durà a terme el dia 18/04/18 a la fira de l’Alimentària es presentarà un projecte impulsat des d’INNOVACC, amb la participació d’Artigas Alimentària i Eurecat.

Lloc: Sala Àgora de l’Espai The Alimentaria Hub (Pavelló 3) Recinte Firal Gran Via–Fira de Barcelona.

Artigas Alimentaria Producte carni saludable per a segments de població específics
Jordi Roura
Responsable Departament de Qualitat

 

Programa jornada


 

Dins la jornada tècnica organitzada pel DARP (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació) del dia 16/04/18 es presentarà un projecte impulsat des d’INNOVACC, amb la participació de 5 escorxadors de porcí, a més de la Universitat de Girona i IRTA.

Lloc: Sala Àgora de l’Espai The Alimentaria Hub (Pavelló 3) Recinte Firal Gran Via–Fira de Barcelona.

En aquesta jornada es donaran a conèixer diferents Grups Operatius que han treballat en l’àmbit de la bioeconomia circular. Un d’aquests Grups Operatius  l’està coordinant INNOVACC:

Valorització de proteïnes de baix valor comercial procedents de sub /co-productes d’escorxadors de porcí

Participants del projecte: Patel SAU, Olot Meats SA, Frigoríficos del Nordeste SA, Friselva SA, Frigorífics Costa Brava SA.
UdG, IRTA i INNOVACC.

 

Programa jornada


Oferirà durant la fira Alimentària una sala de reunions (Pavelló 3) amb capacitat per unes 12 persones que podreu utilitzar tots els socis dels clústers, confirmant prèviament la disponibilitat dels horaris. Cal posar-se en contacte amb encarni.aviles@gencat.cat i dir que sou socis d’INNOVACC.