Can Duran llança el Fuet Zero

Can Duran, del grup Splendid Foods, presenta el Fuet Zero en categoria extra que es diferencia del que ja s’estava comercialitzant perquè s’elabora amb carn de porc engreixat sense ús d’antibiòtics, segons el programa de protecció porcina lliure de tractaments antibiòtics des dels 42 dies de vida.

A més, no conté ingredients que puguin causar intolerància a persones d’especial sensibilitat, com són la lactosa, proteïna de llet, gluten, sulfits, soja, colorants i OGM. A més, aquest nou producte està envasat en atmosfera protectora i té un pes de 165 grams.

Es presenta amb la frase de llançament “Re-evolucionant l’alimentació”, amb la qual Can Duran pretén transmetre el seu caràcter innovador i la seva clara aposta pels productes “clean label”, dins d’una estratègia dissenyada sota els paràmetres de més net, més transparent i més sostenible.

El fuet Zero respon a la creixent inquietud dels consumidors per productes cada vegada més naturals i saludables, sense additius ni al·lèrgens. Fins ara, aquest producte pertanyia a la família Exentis, però amb aquesta renovació surt d’aquesta marca i passa a la submarca Zero, que en el futur comptarà amb noves referències en què ja s’està treballant.

Notícia publicada a la web: www.financialfood.es del dia 16 d'abril de 2018