333: tenim App !

3tres3 està a punt de fer 20 anys a la xarxa. En tots aquests anys hem crescut molt i és probable que, encara que portis molt de temps amb nosaltres, no hagis visitat tots els racons de 3tres3.

 

Cada vegada sou més els que ens visiteu des del mòbil o tablet i encara que la nostra web ja està adaptada a aquests formats, amb l’App et serà encara molt més fàcil navegar i interactuar.

A més a més, tenir l’App de 3tres3 et permetrà interactuar molt més fàcilment amb altres usuaris, pujar comentaris o fotos directament des del mòbil i rebre les notificacions que tu triïs: nous preus, nous articles dels autors que segueixes, accions d’usuaris que segueixes, noves publicacions als teus grups…

Com descarrego l’App?

  • Quant costa? Res, és completament gratuïta.
  • He de posar un password? La primera vegada que obres l’App et demanarà el teu usuari i password per a què t’identifiquis com a usuari. Si reps mails nostres és que ja ets usuari. El teu nom d’usuari és el teu e-mail. És possible que no sàpigues el teu password, però només has d’anar aquí i t’ho enviarem al teu correu. L’App només t’ho demanarà la primera vegada.
  • Què és això de la xarxa social333? Des de 3tres3 pots connectar amb els més de 74.000 professionals del sector porcí que estan registrats a 333. En els propers articles t’anirem explicant com funciona.

Comencem?