Elevada participació de socis d’INNOVACC a la FIRA ALIMENTÀRIA de Barcelona

Del 16 al 19 d’abril es va celebrar la Fira Alimentària de Barcelona amb una àmplia participació de socis d’INNOVACC, especialment al pavelló INTERCARN, però també en altres pavellons i participant en activitats paral·leles.

Des del 8 a l’11 de maig es portarà a terme la Fira Foodtech Barcelona (www.foodtech-barcelona.com) amb una notable presència de diversos socis d’INNOVACC, ja sigui com a expositors, o bé participant en activitats paral·leles.

Podeu veure algunes notícies relacionades, sobre presentació de nous productes a l’apartat “retalls de premsa” de la nostra web:

Nous productes de socis d’Innovacc a la Fira de l’Alimentària 2018

Prop de 40 empreses d’Osona i el Ripollès seran a l’Alimentària

Prop d’una desena d’empreses de la Garrotxa presenten les últimes novetats a la Fira Alimentaria de Barcelona

Volem destacar la jornada del dia 16 d’abril, del DARP, sobre casos d’èxit en Bioeconomia circular, que va comptar amb la participació de Carmen Carretero (Universitat de Girona) i Ricard Bou (IRTA) que van explicar els primers resultats del projecte “Valorització de proteïnes de baix valor comercial procedents de sub /co-productes d’escorxador de porcí”, on hi participen Patel SAU, Olot Meats SA, Frigoríficos del Nordeste SA, Friselva SA, Frigorífics Costa Brava SA, UdG,

Veure presentació de Carme Carretero (UdG) i Ricard Bou (IRTA)

 

Aquest projecte disposa del suport de: