Del 16 al 19 d’abril es va celebrar la Fira Alimentària de Barcelona amb una àmplia participació de socis d’INNOVACC, especialment al pavelló INTERCARN, però també en altres pavellons i participant en activitats paral·leles.
Des del 8 a l’11 de maig es portarà a terme la Fira Foodtech Barcelona (www.foodtech-barcelona.com) amb una notable presència de diversos socis d’INNOVACC, ja sigui com a expositors, o bé participant en activitats paral·leles.
Podeu veure algunes notícies relacionades, sobre presentació de nous productes a l’apartat “retalls de premsa” de la nostra web:
Nous productes de socis d’Innovacc a la Fira de l’Alimentària 2018
Prop de 40 empreses d’Osona i el Ripollès seran a l’Alimentària
Volem destacar la jornada del dia 16 d’abril, del DARP, sobre casos d’èxit en Bioeconomia circular, que va comptar amb la participació de Carmen Carretero (Universitat de Girona) i Ricard Bou (IRTA) que van explicar els primers resultats del projecte “Valorització de proteïnes de baix valor comercial procedents de sub /co-productes d’escorxador de porcí”, on hi participen Patel SAU, Olot Meats SA, Frigoríficos del Nordeste SA, Friselva SA, Frigorífics Costa Brava SA, UdG,
Veure presentació de Carme Carretero (UdG) i Ricard Bou (IRTA)
Aquest projecte disposa del suport de: