CSB-System presentarà a FoodTech Barcelona el sistema de classificació de canals porcines CSB-Image-Meater

Dins de les conferències de l’Innovation Meeting Point

Amb motiu de la celebració de FoodTech Barcelona, ​​CSB-System, firma alemanya dedicada al disseny i comercialització de solucions de TI per a la indústria alimentària i càrnia, entre d’altres sectors, realitzarà una presentació dins de l’Innovation Meeting Point per donar a conèixer una de les seves últimes novetats al mercat espanyol, el CSB-Image-Meater. Es tracta d’una tecnologia que permet dur a terme una anàlisi detallada de les canals amb l’objectiu d’obtenir més valor afegit d’elles a través d’una classificació per a la posterior utilització segons les característiques.

A través d’un software es calcula la imatge de la mitja canal i s’identifica l’estructura i les mesures de la zona lumbar. D’aquesta manera es garanteix una estimació exacta de la categoria i del valor comercial sense que hi hagi contacte amb la canal i garantint així la màxima higiene en el procés. Així es pot determinar el valor comercial de les diferents parts de la canal (pernil, paleta, cansalada i costellam) millorant el rendiment de les canals.

La presentació del CSB-Image-Meater anirà a càrrec de Pedro Susarte i es durà a terme el proper 9 de maig, entre les 10 i les 10:50 h a l’Innovation Meeting Point, situat entre els Pavellons 4 i 5.

A més del CSB-Image-Meater, CSB-System també va presentar altres solucions de CSB Vision per a l’anàlisi d’imatges dins de la cadena càrnia. La companyia estarà present a FoodTech Barcelona, ​​Pavelló 5 – Stand C-329, mostrant moltes altres solucions de TI.

 

Notícia publicada a la pàgina web:

https://www.eurocarne.com/noticias/codigo/39933/kw/CSB-System+presentará+en+FoodTech+Barcelona+el+sistema+de+clasificación+de+canales+CSB-Image-Meater