SOPREMA IBERIA, S.L.U. nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa SOPREMA IBERIA SLU, que des d’aquest mes de maig ja forma part dels socis d’INNOVACC!

Soprema Iberia, empresa que pertany a Soprema Group, lider mundialment reconegut pels seus sistemes d’impermeabilització i aïllament, es distingeix per presentar una oferta de productes d’alta qualitat i prestacions, juntament amb una competent assistència tècnica.

Els principis bàsics d’actuació de Soprema Iberia són la innovació i la tecnologia com a motor de creixement i desenvolupament cap a solucions més sostenibles, fiables i duradores, al mateix temps que adaptades a cada situació d’obra.

El grup Soprema té preséncia a 90 països, i compta amb 13 centres de I+D+I, 57 plantes de producció, 60 filials d’explotació i 20 centres de formació.

La gamma de productes de Soprema Iberia la composen:
– Làmines de impermeabilització bituminosa i sintética
– Pintures i resines per impermeabilització líquida
– Geotextils i drenatges
– Productes per a l’aïllament térmic
– Productes per a l’aïllament acústic
– Vermiculita exfoliada per aplicacions tant diverses com aïllament térmic i ignifugació, o alimentació animal.

L’oferta de productes i sistemes de Soprema Iberia és innovadora i està en perfecte sintonia amb les exigències del mercat i les normatives en vigor, al mateix temps que possibilita les soluciones més adequades per a cada situació particular.

www.soprema.es/es/