XUCLÀ. Excel·lència en higienització

XUCLÀ. EXCEL·LÈNCIA EN HIGIENITZACIÓ


 

Xuclà, com és habitual, va presentar diverses novetats en la darrera edició de FoodTech Barcelona, ​​amb equips d’última generació dissenyats per alt rendiment en l’àrea de la higienització.

La seva Sèrie ESFERA s’ha convertit en els últims anys en sinònim de productivitat, baix consum i competitivitat, fent de la marca Xuclà un punt de referència en els més importants projectes a Espanya i sent el pilar del procés d’externalització que ha portat a aquesta marca a estar present en més de 35 països al món.

En el sector carni van destacar, com a novetat, els diferents models d’equips per al rentat i esterilització de ganivets i guants, SERIE HEXAGON i SERIE BOX, adaptats per a cada necessitat, sempre conservant l’excel·lència en els resultats, independentment de la mida del projecte.

També hem vist moltes novetats en la configuració dels passos sanitaris de la seva sèrie HIGI CONTROL PAS, permetent tenir un equip a mida per a cada necessitat en els accessos amb passos obligats per a sales blanques.

Amb els seus més de 50 anys al mercat, XUCLÀ segueix sent referent en innovació i flexibilitat pels processos d’higienització en tots els sectors de l’àmbit alimentari.