Alta participació al seminari tècnic “Tendències i innovació en fred industrial per al sector carni” organitzat per INNOVACC

El divendres dia 25 de Maig del 2018, INNOVACC va organitzar el seminari tècnic sobre “Tendències i innovació en fred industrial per al sector carni” a la Sala d’actes de DinàmiG d’Olot.


Benviguda als assistents

La benviguda als assistents va anar a càrrec de Josep Maria Corominas, president d’INNOVACC i alcalde d’Olot i Eudald Casas gerent del clúster.

L’acte que va tenir molt bona assistència de professionals del sector. El va iniciar David Pons de l’empresa Plana Hurtós Enginyers amb la ponència “Innovant en el disseny òptim de la meva instal.lació de fred”. Seguit de Joan Estela d’ITISA i Albert Albert consultor en refrigeració, amb els següents temes: Quins són els túnels de congelació i cambres frigorífiques més eficients? Quines són les millors opcions de gasos refrigerants?

60 assistents van participar al seminari organitzat per INNOVACC

Peter de Jaeger de l’empresa Tané Hermètic ens va explicar quines són les portes per a cambres de fred més adequades per les diferents empreses. Després de fer el “coffe break“, Ole Damgaard de Danish Meat Research Institute ens va explicar l’elecció correcta per al refredament de canals, triar el procés i disseny d’un sistema d’alt rendiment. Seguidament Jordi Rabat d’Energy Tools Consulting ens va explicar EBO un programari nascut de la necessitat real de poder traduir en informació comprensible la gestió de l’energia.

I amb la pregunta, “Em convé una empresa de serveis energètics (ESE) per a la meva inversió?” que ens va contestar Ferran Abad de Veolia, es va donar punt i final a les set ponències d’aquest seminari tècnic.

Per finalitzar l’acte es fa fer una debat entre els diferents ponents i assistents.

Ponents del seminari tècnic (d’esquerra a dreta):