Noel Alimentaria ha estat guardonada amb el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial del 2017

L’empresa Noel Alimentaria, de Sant Joan les Fonts, ha estat guardonada aquesta nit amb el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial en el marc dels premis Garrotxí de l’Any 2017. El jurat ha valorat la important ampliació de les seves instal·lacions, pel rècord de facturació de l’any passat i pel compromís social de la companyia cap a la Garrotxa.

Noel Alimentaria, amb seu a Sant Joan les Fonts, va tancar el 2017 havent complert un dels creixements més importants de la companyia, en tots els sentits.
L’any passat l’empresa garrotxina va tancar l’any amb una facturació rècord de 257 milions d’euros, el que representa un increment de gairebé el 14% respecte a l’any 2016. Una xifra que hi va arribar tot i l’increment, fins a rècords històrics, de la matèria primera.

Els números, però, no són l’únic èxit. Noel Alimentaria ha fet importants inversions i té una perspectiva de creixement molt ambiciosa.
Aquesta la consolidació i ampliació de la nova planta d’embotits picats curats, de 20.000 metres quadrats, i el que demostra el gran creixement de la companyia, que va invertir 42 milions d’euros, més els 12 milions amb la reforma i ampliació de la secció de cuits i la sla d’especejament. Tot plegat per fer front a les demandes d’un mercat cada cop més exigent.
La companyia també va fer una forta aposta per la contractació de personal, passant dels 1.035 treballadors a 1.160 el 2017. De cara a l’any vinent s’espera ampliar la plantilla en 140 persones més.

En el marc de la responsabilitat social corporativa, Noel Alimentaria va crear a finals de l’any passat una nova fundació amb l’objectiu d’oferir oportunitats professionals amb la creació de la Fundació Maria Rosa Sans, que porta el nom de la mare del director general, Joan Boix. Precisament la setmana passada es va presentar públicament aquesta ajuda, de 10.000 euros, adreçada a estudiants de segon de Batxillerat de la Garrotxa i que vol permetre que alumnes amb talent i una situació econòmica difícil puguin estudiar a la universitat.

Notícia publicada el 8 juny 2018 a:
http://www.olot.tv/noticies/noel-alimentaria-ha-guardonada-premi-millor-iniciativa-empresarial-207/

 

Veure vídeo de la notícia a: http://www.olot.tv/noticies/noel-alimentaria-ha-guardonada-premi-millor-iniciativa-empresarial-207/