Petició conjunta d’ajuts de PROJECTES CLIMA amb Lavola

El Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente (MAPAMA) ha obert la setena CONVOCATÒRIA 2018 de PROJECTES CLIMA.

Es tracta d’una ajuda a tots aquells projectes que fomenten la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i per als que el MAPAMA paga 9,7 euros per tona reduïda durant 4 anys.

A Lavola, soci d’INNOVACC, estan especialitzats en la gestió d’aquest ajut, i ja els han atorgat diversos projectes de convocatòries anteriors, entre ells: Substitució de gasos HFCs per altres de menor impacte.

L’import de les ajudes depèn de les dimensions i el tipus de refrigerant utilitzat. Algunes instal·lacions presentades anteriorment han rebut ajudes per valor de fins a 25.000 € en 4 anys.

Durant aquesta convocatòria, es poden incloure noves instal·lacions als projectes en execució, sent molt alta la probabilitat que s’acceptin.

Si disposeu d’un projecte d’aquesta tipologia i que compleixi amb les característiques indicades més avall, Lavola us pot ajudar demanant l’ajut, tramitant tota la documentació davant del Ministeri i simplificant les gestions i permetent-vos fer més rendible la vostra inversió. Aquest servei seria sense cost inicial.

  • Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb Victor Fabrega Montobbio (Consultor Tècnic), vfabrega@lavola.com, T +34 938 515 055

Abans del 15 de juliol de 2018, a fi de garantir l’èxit de tots els tràmits.

Les condicions que han de complir els projectes són:

Ubicació al territori espanyol
Instal·lacions que s’hagin posat en funcionament passat el 15 de maig del 2017 o tinguin previst fer-ho abans del 31 de desembre de 2019

 

Més informació