Riudellots i la UdG promocionen el Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

La presentació ha comptat amb responsables directius i d’innovació d’algunes de les empreses i institucions que han participat en el disseny del Posgrau com ara l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Friselva, Costa Brava Foods, Mas Parés, Galetes Trias, i Cuinats Jotri’, entre d’altres.

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà ha participat, aquest divendres al migdia, a l’acte de presentació del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària, que ha tingut lloc al Foodlab de Riudellots de la Selva.

Gay de Montellà ha destacat la importància del sector alimentari en el pes de l’economia del país i ha felicitat a l’Ajuntament de Riudellots i la UdG per impulsar un postgrau basat en la innovació.

La presentació ha comptat amb responsables directius i d’innovació d’algunes de les empreses i institucions que han participat en el disseny del Posgrau com ara l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Friselva, Costa Brava Foods, Mas Parés, Galetes Trias, i Cuinats Jotri’, entre d’altres.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Riudellots, Lluís Barnés ha destacat que un dels objectius d’aquest postgrau és la formació d’un perfil professional nou, inexistent en l’actualitat, que sigui capaç d’aportar a les empreses del sector alimentari, persones capaces de detectar oportunitats en el terreny de la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+i).

Veure notícia ampliada

Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web http://www.postgrauinnovacioalimentariaudg.com

Notícia publicada a la web de https://gironanoticies.com del dia 30/06/2018