Bandes esbelt AM antimicrobis i antibiofilms

Esbelt és una empresa associada a INNOVACC fabricant de bandes transportadores que innova constantment per tal d’oferir productes funcionals.

En aquests moments, ens presenten una innovadora línia de bandes transportadores antimicrobianes on es redueix fins a un 99% la càrrega microbiana de la banda. El component antimicrobià és bacteriostàtic, no bactericida, i compleix amb la normativa vigent en matèria de migracions químiques i de no toxicitat. Les propietats antimicrobianes podrien ajudar a augmentar la vida útil del producte carni que transporta la banda.

Adjuntem document pdf amb informació detallada de les bandes: Bandas esbelt AM cast

Des d’Esbelt, proposen als associats del clúster que hi puguin estar interessats, fer una prova pilot per tal de comparar els resultats obtinguts amb les bandes que normalment utilitza cada empresa, seguint les mateixes condicions de treball actuals, per comprovar la possible millora en el risc de contaminació creuada de la banda i també el possible augment de vida útil del producte carni.

Així doncs, a totes aquelles empreses que tingueu interès en realitzar les proves, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del mail innovacc@olot.cat