FECIC participa al Congrés Mundial de la Carn amb una ponència sobre el consumidor del futur

La Federació Empresarial de Carn i Indústries Càrnies es converteix en la primera associació càrnia espanyola que participa en aquesta trobada mundial sectorial, que té lloc cada dos anys.

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) va participar activament en el World Meat Congress 2018 que es va celebrar en Dallas, el 30 de maig i l’1 de juny, i que va organitzar el International Meat Secretariat(IMS) i la US Meat Export Federation (USMEF).

El representant de FECIC, Pol Moragas, va fer una ponència sobre els principals reptes de futur del sector carni davant els comportaments del consumidor, en la qual va fer una reflexió als 800 experts mundials sobre la importància de debatre internament com s’ha d’arribar a influenciar al consumidor, més enllà d’intentar entendre com és o com deixa de ser.

També va analitzar les diferents formes que existeixen, segons el seu punt de vista, per a què les empreses creixin, fent una anàlisi sobre la fidelitat o no del consumidor cap els productes carnis.

Un altre dels punts que va voler destacar va ser els grans avanços que el sector està fent en matèria de sostenibilitat mediambiental, nutrició i benestar animal, entre d’altres, i va aprofitar per demanar als assistents confiança i unitat per encarar el repte principal amb el qual es troba el sector que, en la seva opinió, és millorar la reputació i la imatge de la carn, afectades negativament per diversos grups d’interès i factors contraris al sector.

Aquesta intervenció ha estat la primera que du a terme una associació càrnia espanyola en un congrés mundial de la carn i s’ha situat en el marc de la sessió d’anàlisi de les tendències del consumidor i dels desafiaments del màrqueting titulada Tomorrow´s Consumer- Llauri You Ready?

El WMC ha comptat amb la presència de més de 50 països i la participació d’altes autoritats com el Secretari d’Agricultura d’EUA, Sonny Perdue, el governador de l’Estat de Texas, Greg Abbott, el ministre de Agroindústria d’Argentina, Luis Miguel Etchevehere, i el ministre d’Agricultura i Agroalimentació de Canadà, Lawrence MacAulay.

Notícia publicada a la web: https://www.carndeporc.cat/noticies_empresa/fecic-participa-al-congres-mundial-de-la-carn_2444/ del dia 6 de juny de 2018