La gironina Elisabet Cañigueral guanya la fase territorial del Premi Dona Empresària 2018 de CaixaBank

La directiva de Frigorífics Costa Brava aspira a ser la representant espanyola en els premis internacionals IWEC Awards 2018, que se celebraran a Shanghai, el proper 9 de setembre, al costat d’altres 40 empresàries procedents de 20 països

Elisabet Cañigueral, CEO de Frigorífics Costa Brava, empresa dedicada al sector de l’alimentació, ha estat seleccionada per la seva trajectòria professional i empresarial com la guanyadora del Premi Dona Empresària 2018, impulsat per CaixaBank, a la direcció territorial Catalunya de l’entitat, que engloba les demarcacions de Girona, Tarragona, Lleida i la Catalunya Central. El guardó, que es consolida a nivell nacional, té com a objectiu contribuir a donar visibilitat a les líders femenines del món corporatiu. Un jurat integrat per directius territorials de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya ha escollit la candidatura de la guanyadora a la fase territorial d’aquest premi després d’identificar i valorar diferents propostes.

Després de la fase territorial, un jurat format pel comitè de Diversitat de CaixaBank, format per directius membres del comitè de direcció i pels líders dels projectes de diversitat, escollirà entre les 14 guanyadores territorials a la representant espanyola en els premis IWEC Awards 2018. L’acte se celebrarà a Shanghai el proper 9 de setembre, al costat d’altres 219 empresàries procedents de 39 països.

Notícia publicada a la web: https://gironanoticies.com/noticia/74740-la-gironina-elisabet-canigueral-guanya-la-fase-territorial-del-premi-dona-empresaria-2018-de-caixabank.htm del dia 9/07/2018