Embotits Can Duran podrà créixer 6.000 metres quadrats més a Seva

La Generalitat de Catalunya va aprovar aquest dijous la modificació puntual del POUM que permetrà que Splendid Foods, la nova marca comercial d’Embotits Artesans Can Duran, pugui créixer a Seva. L’empresa tenia la necessitat de créixer i des de la Generalitat s’hi ha pogut donar resposta.

La modificació preveu que l’empresa pugui ampliar el sòl des 16.000 metres quadrats actuals fins als 23.000 previstos. D’aquesta manera també creix la superfície de sostre màxim que passarà de 15.000 a 20.500 metres quadrats.

La companyia, amb un projecte de creixement a mitjà termini, preveu que amb les noves instal·lacions, a la zona industrial de Montmany, la plantilla passi de 36 a 52 persones treballadores.

Notícia publicada a la web del diari El 9 Nou.cat del dia 20/07/2018