La UVic-UCC acull una jornada sobre la metodologia PEF al sector alimentari

Vic
La UVic-UCC acollirà el proper dijous una jornada sobre la implementació de la metodologia PEF (Product Environmental Footprint) a la indústria alimentària. És una metodologia basada en els cicles de la vida que avalua l’efecte sobre el medi ambient d’un determinat producte. És el model triat per la Unió Europea com a referent per normalitzar el càlcul de la petjada ambiental i que sigui la base de futures certificacions que ajuden els consumidors a identificar el comportament ambiental de cada empresa. Dijous, de les 10 a les 2 i a la Torre dels Frares, es presentaran diverses experiències utilitzant aquest mètode explicades per responsables de les empreses Oleocampo i Argal i els investigadors del centre tecnològic BETA de la UVic.

Notícia publicada al diari El 9 Nou del dia 24/9/2018