Premi INNOVACC 3a edició

La Junta Directiva d’INNOVACC va aprovar la 3a edició (Curs 2018-2019) d’aquest premi a la innovació tecnològica que té com a objectiu incentivar projectes d’innovació tecnològica dins l’àmbit educatiu català enfocat al sector carni.

Poden participar al premi estudiants de Batxillerat, Formació Professional i Universitat que hagin presentat el Projecte final de cicle/grau entre el 28 de juliol de 2018 i el 26 de juliol de 2019. Tots els alumnes han d’estar matriculats a un centre educatiu de Catalunya.

És imprescindible que el projecte estigui dirigit al sector carni** i suposi una innovació tecnològica tangible i aplicable.

**Inclou tant la cadena de valor principal (granges, escorxadors, sales de desfer, elaboradors de productes carnis) com de tots els serveis auxiliars (genètica, pinsos, additius, maquinària, automatització, solucions d’higiene, envasos i embalatges, logística, energia, gestió de residus i subproductes, etc). S’admetran projectes relacionats amb porcí o altres especies animals o productes anàlegs “sense carn”.

Aquest premi pretén ser el reconeixement a la tasca realitzada per l’estudiant i pel tutor i departament del centre educatiu al qual pertany.

El termini de presentació de candidatures s’obrirà des del moment de la publicació de les presents bases a la web www.innovacc.cat i finalitzarà el divendres dia 26 de juliol de 2019. Les avaluacions dels projectes es realitzaran fins al 31 d’octubre de 2019.

S’estableix dues categories del premi: Premi Batxillerat/FP i Premi Universitat.

Premi Batxillerat/FP:

5.000€


Repartits al 50% entre l’estudiant i el centre educatiu que han realitzat el projecte.

Premi Universitat:

5.000€


Repartits al 50% entre l’estudiant i el centre educatiu que han realitzat el projecte.

Al mateix temps, s’oferirà, als estudiants guanyadors, la possibilitat de formalitzar un contracte de treball en pràctiques en una empresa del sector carni porcí català.

Es podran presentar els projectes fins al divendres dia 26 de juliol de 2019.

La comunicació dels finalistes a guanyador/a del premi es realitzarà com a màxim el dia 31 d’octubre de 2019.


Bases Premi INNOVACC 3a edició 

Instància de presentació 


Organitza: